Vacatures

  Christina van de Kamp

  Informatie analist

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Rottterdam
  Referentie nummer: 24235
  Informatie analist

   

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 


  Onderstaand beschrijft het profiel van INFORMATIE-ANALIST. Dit profiel wordt gebruikt voor inhuur van informatiekundigen/informatici voor het CIO Office. De werving vindt plaats via de Inhuurplaza EUR.
   
  Profielschets:
  Als informatie-analist geef je samen met collega's van het CIO Office van de EUR vorm aan de digitalisering van de EUR. Het accent van de gevraagde werkzaamheden ligt op de rol van informatie-analist voor specifiek het domein bedrijfsvoering en in het bijzonder voor het project CMS  waarbij naar organisatie en uniformering van processen en systemen van contentmanagement en webkanalen wordt gestreefd.
   
  De scope is EUR breed (faculteiten, instituten, support organisaties en aan de EUR gerelateerde BV's).
   
  De EUR realiseert haar strategie onder meer via een aantal strategische programma's. Het project CMS wordt uitgevoerd vanuit een van deze programma's.
   
  Als informatie-analist werk je nauw samen met je collega's die het project vorm geven: architecten, marketing-deskundigen, ontwikkelaars, testers
   
  Profiel:
  Je hebt een werk- en denkniveau op minimaal HBO-niveau via een opleiding bedrijfskunde, bedrijfsinformatica of bestuurlijke informatiekunde. Daarnaast heb je minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in het werkveld van informatievoorziening, met name werkzaamheden gerelateerd aan informatie-analist. Je bent gewend om samen te werken met vertegenwoordigers van de lijnorganisatie (business, IT).
   
  Je hebt rollen ingevuld op projectniveau en op bedrijfvoeringsniveau en beschikt over sterke analytische vaardigheden en bent in staat de brug te slaan tussen visie en beleid rond processen en informatievoorziening en de inzet van ICT. Kennis van methodes en standaarden op het gebied van informatie-analyse (zoals proces en gegevensmodellering, master data management, metadatering) en het kunnen toepassen van dergelijke methodes en standaarden worden als een voorwaarde gezien.
   
  Je bent een communicatieve professional, proactief, kunt uitstekend samenwerken binnen het projectteam, met je collega's op diverse niveaus binnen de organisatie. Voor de uitvoering van de opdracht is meerjarige ervaring als informatie-analist, waarbij ervaring met digitale dienstverlening, multi channeling,  content management en gegevens & bronsystemen noodzakelijk is.
  Werkervaring binnen de Hoger Onderwijs-sector is zeker welkom. Gezien het internationale karakter van de universiteit beheers je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal uitstekend.
   
  Voor de gevraagde rol als informatie-analist is het verder een pre als je ook ervaring hebt met informatiebeveiligings- en privacy-aspecten. Daarnaast het een pluspunt als je affiniteit hebt met CMS-oplossingen.
   
  Taken:

  • Analyse en ontwerp van processen, functionaliteit en gegevenshuishouding
  • Vertaling van behoeften naar ICT-invulling
  • Advisering inrichtingskeuzes
    

  Gevraagde inzet

  • Aantal uren per week: min 4 dgn per week met flexibiliteit van inzet per week
  • Einde inzet: in eerste instantie tot 1 juli 2017
  • Contract tussentijds opzegbaar: ja, met een wederzijdse opzegtermijn van minimaal 4 werkweken
  • Optie op verlenging: ja
  • Overwerk en/of consignatie van toepassing: nee.
  • Start zo snel mogelijk

   

  Gewenste certificaten 
  Hieronder niet vermelde, maar mogelijk wel relevante, certificaten zullen na succesvolle voorselectie tijdens het interview worden beoordeeld.

  Informatie-analayse, bijvoorbeeld:

  • BPMN procesmodellering, ERD-gegevensmodellering, 
  •  

  Infomatiebeveiliging, bijvoorbeeld:

  • CISM of vergelijkbaar


  De aanbieder dient rekening te houden met interviewrondes van 15 t/m 22 maart 2017

   


  Verwante groepen

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100