Over ons

 

NetCare is actief op het gebied van software ontwikkeling op basis van Open Source.  Wij hebben onder andere een eigen sociaal intranet applicatie MyVox gebouwd. Daarnaast zijn we al jaren succesvol bij het leveren van tijdelijke ICT-specialisten om te ondersteunen op projecten.

De ontwikkeltrajecten die we doen voor klanten zijn met name gebaseerd op sales en marketing automation. Hierbij maken we veel gebruik van Open Source software.

Wij zijn gestart in 1994 en meer dan twintig jaar ervaring maakt ons tot een echte ICT-specialist. 

Het is onze missie om met Open Source software te maken, waarbij innovatie de motor is. Wij geven hier concreet invulling aan met ons team van getalenteerde professionals.

Voor onze medewerkers willen wij een organisatie zijn die ruimte biedt voor ontplooiing, initiatief en uitdaging, waarbij we op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden, die bepalend zijn voor onze identiteit:

  • Innovatief en ontwikkelbereid
  • Enthousiasme en daadkracht
  • Kwaliteit en toewijding

We Care

NetCare ziet het belang van maatschappelijk betrokken ondernemen en zoekt daarom naar een goede balans tussen de drie P's in haar bedrijfsvoering: People, Planet; Profit. 

 

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via ons contact formulier of op 0492-430100