Vacatures

  Christina van de Kamp

  Cloud Engineer

  Status: Gesloten
  Categorie: Vaste vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Eindhoven
  Referentie nummer: 23770
  Cloud Engineer

  Ben jij de uitblinker die we zoeken, dan bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd. Wij zijn hard op zoek naar Cloud Engineers om onze opdrachtgevers te helpen de stap te maken naar de bekende 'CLOUD' en/of deze stap te helpen optimaliseren. 

  Organisatie

  NetCare is een ervaren ICT organisatie, die praktische en uitvoerbare oplossingen levert op de gebieden detachering en software ontwikkeling. Met detachering richten wij ons vooral op consultants binnen het vakgebied ICT-Infrastructuur in het algemeen en Cloud Engineering en Linux in het bijzonder. Daarnaast hebben wij een tweetal softwarepakketten ontwikkeld die in de markt worden gezet. Onze focus ligt hierbij op Enterprise Social Networking & Collaboration met producten als MyVox.nl en Centillien.com. Sociaal intranet is ook een veelgebruikte term hierin. Het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten staat centraal.

  Na het werk doen wij regelmatig iets leuks met elkaar maar dit is natuurlijk vrijblijvend. 

  Functie

  Als Cloud Engineer zul je werkzaamheden verrichten in projecten ten behoeve van het beheer, ondersteuning en optimalisatie van de cloudoplossingen van onze opdrachtgevers. Dit kan zowel op locatie van de klant als op ons kantoor plaatsvinden. Als Cloud Engineer krijg je de kans jezelf breed te ontwikkelen; we investeren over en weer in elkaar. Je ervaring bepaalt je niveau: junior, medior of senior. Je hebt een onderzoekende geest en je wilt je verder verdiepen en certificeren in relevante deelgebieden die bij cloudoplossingen een rol spelen.

  Wat houd je nog tegen om je bij onze community aan te sluiten?

  Functie-eisen

  • ervaring met Cloudoplossingen (IAAS, PAAS, SAAS) met name Amazon en bij voorkeur aangevuld met Azure, Openstack of Google Compute
  • meerdere jaren ervaring met diverse Operating Systems, veelal Linux (Redhat, Ubuntu, Suse) maar ook Windows
  • kennis van programmeer-(scripting)talen zoals Python, Perl, Bash, Puppet, Java
  • ervaring met applicatie-virtualisatie, met name Docker
  • ervaring met migraties P2V en Cloud
  • ervaring met (Sofware Defined) Storage, Networking

  Je softskills zijn natuurlijk minstens zo belangrijk:

  • goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijke (documentatie)
  • nieuwsgierig en creatief
  • ambitieus en analytisch
  • actie- en resultaatgericht
  • coördinerend en organiserend vermogen

  Aanbod

  Voor onze medewerkers willen wij een organisatie zijn die ruimte biedt voor ontplooiing, initiatief en uitdaging, waarbij we op een open en eerlijke manier met elkaar samenwerken. Als kleine en inspirerende organisatie geniet je bij NetCare van voordelen als gevarieerd werk, korte lijnen met het management en flexibiliteit. Je levert altijd een zichtbare bijdrage aan de resultaten van de organisatie.

  Een opleidingsbudget om je eigen ontwikkeling vorm te geven;
  Een coachingstraject om jezelf op persoonlijk/ werkgerelateerd vlak te kunnen ontwikkelen;
  Ondernemende flexibele arbeidsvoorwaarden.

  Geïnteresseerd? 

  Fijn dat je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken. Neem direct contact op met Thierry van Schie, op tel. nr. 0492-430100 of stuur je CV en motivatie naar recruitment@netcare.nl


  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100