Vacatures

  Christina van de Kamp

  Cisco Voice Expert

  Status: Gesloten
  Categorie: Vaste vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Eindhoven
  Referentie nummer: 24175
  Cisco Voice Expert

   

  Cisco Voice Expert te Eindhoven

  Startdatum: z.s.m.

  Einddatum: 31-03-2017 optie op verlenging

  Inzet: 90%

  Tarief: marktconform

  Deadline: 14-02-2017 16.00 uur

  Bijzonderheden:

  • Taal: NL
  • Voorkeur kandidaat payroll/ loondienst

  Cisco Voice Expert

  Key words:

  Cisco Voice expertise; backbone and front end.

  Architecture; Design and Changes.

  Functieomschrijving:

  Als IT Consultant ben je, in projectteam verband, verantwoordelijk voor de definitie en design van infrastructuur gerelateerde architectuurvraagstukken, op basis van Microsoft producten. Daarnaast ben je goed in staat een team van specialisten te leiden en te coachen.

  De Global alignement binnen het bedrijf is essentieel, evenals interesse en affiniteit met de nieuwste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op infrastructureel gebied.

  Functie-eisen:

  Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een afgeronde opleiding op HBO of Academisch niveau. Daarnaast heb je tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring met Microsoft producten en ben je bekend met Microsoft Patterns & Practices.

  Ook ben je gewend adviezen te geven op Management niveau en ben je bekend met de technische coördinatie van specialisten en delivery van totaaloplossingen binnen projecten.

  Je hebt een resultaatgerichte proactieve houding, affiniteit met ICT Infrastructuren, beschikt over goede heldere communicatieve vaardigheden, een gestructureerde aanpak en je bent analytisch onderlegd. Vanzelfsprekend beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.

  Bedrijf/afdelingsinformatie:

  Het dynamische en innovatieve Infrastructure Delivery Center (IDC) is verantwoordelijk voor het management, design, realisatie en oplevering van proven ICT oplossingen. Deze oplossingen zijn onderdeel van business projecten dan wel infrastructuur gerelateerde IT vraagstukken. Standplaats is Eindhoven, werkgebied is Europa, alignement is Global.

   

   


   


  Verwante groepen

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100