Vacatures

  Christina van de Kamp

  Solution Architect (ICT Architect).

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Apeldoorn
  Referentie nummer: 24212
  Solution Architect (ICT Architect).

   

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Solution Architect (ICT Architect).

  Kandidaten kunnen worden voorgesteld tot 2-3-2017 12:00 uur.

   

  Standplaats                  : Apeldoorn

  Max tarief                    : Markconform

  Uren per week              : 40

  Aanvang                      : per direct

  Duur                            : 3 maanden met optie op verlenging

  Zwaarte functie            : Senior

   

  Omschrijving opdracht waarbinnen de medewerker te werk wordt gesteld:

  De unit Architectuur en Informatie Management (AIM) is binnen de directie IT verantwoordelijk voor de innovatie en architectuurontwikkeling. De unit richt zich op het ontwikkelen van de architectuur om nieuwe technologie toe te kunnen passen voor business requirements. Standaardisatie, de inzet van out-of-the box technologie en hergebruik staan hierbij centraal. De unit richt zich zowel op het tijdig ontwikkelen van nieuwe IT architectuur als op de ondersteuning van de business bij innovatie. De unit is kader stellend voor de overige units van IT en draagt dit actief en op een agile manier uit.
  De IT architectuurfunctie die de vraag van de business en IT zelf vertaalt naar het ‘hoe’ uitgaande van het maximaal inzetten van marktstandaarden, standaard componenten en technologieën en die het applicatielandschap inzichtelijk maakt en houdt.
   
  De solution architect werkt met stakeholders een solution architectuur uit vanuit business perspectief met kennis van standaard business concepten en met de relevante onderdelen uit de enterprise en domein architecturen van de organisatie.
   
  Wij zoeken een solution architect met zeer ruime, relevante en aantoonbare ervaring met het optimaliseren van de bedrijfsinrichting met standaard IT services en patronen op basis van moderne cloud concepten. Hij zal hierbij samenwerken met domeinarchitecten, businessarchitecten en business gebruikers.


  Aard van de taken:

  O leidinggevend
  X  uitvoerend
  X  adviserend
  X  coördinerend


  Korte omschrijving van het project / afdeling:

  De solution architect zal worden ingezet op diverse projecten. Primaire eerste opdracht is het maken van een solution architectuur voor een innovatieLAB. Totale verwachte inhuur plm. 3 maanden.

  Functie-eisen

  Je beschikt over academisch werk- en denkniveau op het gebied van informatica, aangevuld met ruime relevante ervaring in het vakgebied architectuur. Je volgt daarbij actief de trends en externe ontwikkelingen in de markt, hebt vakgerichte relevante (externe) netwerken en wil je permanent blijven ontwikkelen. Je bent ondernemend, flexibel en hebt ervaring met succesvol samenwerken in een moderne Agile omgeving. Je beweegt je zelfstandig binnen een organisatie en bent omgevingssensitief. Je bent in staat om te communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie.


  Voorkeur te stellen aan medewerker (kennis, ervaring, gedragskenmerken):

  We zijn op zoek naar een (functioneel) architect die een solution architectuur kan ontwerpen rondom de optimalisatie van IT services en bedrijfsprocessen van een bedrijfsonderdeel met specifieke IT eisen. Maar ook moet de solution architect de vertaling kunnen maken naar de praktische toepassing.


  Te gebruiken methoden, technieken, tools, etc.:

   TOGAF, ITSA


  Wanneer u passende profielen heeft, ontvangen wij graag de volgende gegevens:

  • CV in Word-format, zonder logo's, Nederlandstalig
  • Opdrachtspecifieke motivatie
  • Uurtarief
  • geboortedatum en woonplaats
  • Eventueel geplande intakes en vakanties

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100