Vacatures

  Christina van de Kamp

  Senior Applicatiebeheerder

  Status: Gesloten
  Categorie: Vaste vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: 5854 Nieuw-Bergen, Nederland
  Referentie nummer: 24338
  Senior Applicatiebeheerder

   

   

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Senior Applicatiebeheerder.

  Passende kandidaten worden direct voorgesteld.

   

  Standplaats:                     Nieuw Bergen

  Max. tarief:                       Zo scherp mogelijk

  Omvang:                          40 uur per week

  Aanvang:                          Per direct

  Duur:                                Betreft Deta-vast constructie!

   

  Achtergrond, aard en omvang van de opdracht:
  Voor onze IT-afdeling zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en zelfstandige Senior Applicatiebeheerder. De functie houdt het volgende in:

  • Je vertaalt en beheert IT-toepassingen ten behoeve van het primaire proces van de organisatie, zodanig dat de operatie optimaal in staat gesteld wordt in te spelen op veranderende klantbehoeften en gefaciliteerd wordt in het verhogen van de efficiëntie van de bedrijfsprocessen.  
  • Je werkt op een gestructureerde en terugkerende manier aan continue verbetering van de IT-ondersteuning die aansluit bij de wensen en behoeften van de operatie voor zowel de korte als de lange termijn.
  • Je ondersteunt de operatie door continu te werken aan het verbeteren van de IT ondersteuning.
  • Je behoudt het overzicht voor de lange termijn en onderhoudt daarover de contacten met het senior management.

   

  Kortom, voor het servicekantoor ben je een kennisdrager in het effectief inzetten en gebruiken van IT-middelen om de organisatie te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen. Daarbij werk je samen met IT-collega’s, collega’s van diverse afdelingen en IT-leveranciers.

   

  In deze functie rapporteer je (hiërarchisch) aan de IT-Manager. Je behoort in deze functie tot de IT-afdeling en werkt nauw samen met de operatie en met de afdeling Procesmanagement.

   

  Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op HBO/WO-niveau.
  • De Je hebt tenminste 6 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring in een retail omgeving is een pré.
  • Kennis van Progress 4GL is een pré.
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 40 uur per week.
  • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en maakt snel contact.  Door je ervaring, vakkundigheid, goede communicatie en adviserende vaardigheden ben je een stevige gesprekspartner met een duidelijke visie op het vakgebied. Je bent proactief, leergierig en hebt oog voor het continu verbeteren.

  Werken bij onze organisatie betekent werken in een dynamische omgeving. Iedereen werkt met veel passie om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen voor onze klant behaald worden. Binnen onze organisatie kennen we korte lijnen en een informele, maar professionele omgeving. Je gaat aan de slag in een organisatie welke volop in verandering is en krijgt de kans, ruimte en vrijheid om mede vorm te geven aan onze nieuwe stijl, zowel beleidsmatig als in je dagelijkse operationele werkzaamheden. Kortom, jouw rol is belangrijk en je verantwoordelijkheden en mogelijkheden zijn breed. Hierbij is er uiteraard ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Dit alles in een organisatie met een prettige en informele werksfeer met korte lijnen. 

   


  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100