Vacatures

  Christina van de Kamp

  Infra en netwerk Architect

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Rotterdam, Nederland
  Referentie nummer: 24593
  Infra en netwerk Architect

   

  Profielschets: Infra en netwerk architect
  Samen met je collega architecten van de afdeling Projectmanagement & Consultancy (PMC) binnen de unit IT Development neem je het voortouw bij de verbeteringen en vernieuwingen binnen het infra en netwerk domein van de EUR. Je ontwikkelt en onderhoudt een visie op de architectuur van het domein en borgt door afstemming met projecten en beheerpartijen een gestructureerde en gecontroleerde verandering. Je participeert in projecten en zorgt voor de vertaling van architectuur naar praktisch uitvoerbare ontwerpen. Je houdt je bezig met de volgende taken:

  • Het op basis van gebruikerswensen, binnen de kaders van architectuur opstellen van Low Level Designs en Technische Ontwerpen;
  • Het waar van toepassing mede-) ontwerpen van doelarchitecturen (High Level Designs, waar deze nog ontbreken of onvolledig zijn;
  • Advisering van (project-) management op het gebied van infra architectuur;
  • (mede-) Uitvoeren impact analyses en bijdragen aan Plannen van Eisen;
  • Meedraaien in het change proces (o.a. deelname Technical Advisory Board);
  • Borgen en verbeteren van het architectuur proces binnen de EUR en specifiek binnen ICT;
  • Specificatie van de procedures, standaards en normen op het gebied van architectuur.

   
  Om de afdeling PMC te versterken zijn we op zoek naar een talentvolle en ervaren infra architect met visie op een modern IT-landschap. Dit betekent security proof en oog voor de hedendaagse gebruikerswensen.
   
  Als architect infra en netwerk rapporteer je aan de manager van de afdeling Projectmanagement & Consultancy. Je werkt samen met je collega architecten en de security adviseur van dezelfde afdeling.
  Daarnaast is er een nauwe functionele samenwerking met de specialisten en beheerders van de unit IT Support en met het programma IT Basis op orde.
   
  Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, pro-actief, initiatiefrijk, een zeer ervaren en 'brede'  architect, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief inhoudelijke sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

   

  Achtergrond bij de inhuurbehoefte
  Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Via de strategie 2018 "Impact & Relevance" spelen we hierop in. Dit betekent grote ambitieuze programma's, continue vernieuwing, veel en juiste informatie voorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit.
  Onze infra het netwerk zijn hierbij belangrijke 'enablers'. Ze staan aan de basis van de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van de IT voorzieningen die de primaire processen van onderwijs en onderzoek ondersteunen. De infra en het netwerk van de EUR zijn enkele jaren geleden ontstaan uit een samenvoeging van diverse IT-landschappen. Uniformering, rationalisatie en optimalisatie van het landschap is een lopend proces. Daarnaast vragen onder andere de volgende uitdagingen de nodige aandacht: migratie naar een nieuw datacenter, herontwerp en implementatie van het WLAN en security. Architectuur speelt bij al deze ontwikkelingen een centrale rol.
   
  Voor de eisen aan het profiel zie verder onder competenties.

  Inzet
  De looptijd van de inzet wordt vooralsnog voorzien voor geheel 2017.
   
  Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en zijn op basis van een contract voor minimaal drie maanden waarna de inzet telkens met drie maanden verlengd kan worden.

  Inzet
  De gemiddelde inzet is 5 dagen per week (40 uur). De werkzaamheden starten per direct na gunning
   
  Deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken in de week van 24 juli 2017.

    


  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100