Vacatures

  Christina van de Kamp

  Senior Sharepoint Consultant

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Den Haag, Nederland
  Referentie nummer: 24596
  Senior Sharepoint Consultant

   

   

  Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Senior SharePoint Consultant.

  Passende kandidaten kunnen worden aangeboden tot vrijdag 4 augustus, 12:00 uur.

   

  Standplaats:        Den Haag en/of Huis ter Heide en/of Schiphol

  Max. tarief:          marktconform

  Omvang:              minimaal 16 uur per week

  Aanvang:             z.s.m. na screening

  Eind:    Schatting  900  uur met optie op verlenging, zonder afnameverplichting. Indien het uurtarief dit toelaat, kan het aantal uur meer of minder worden. 900 is slechts indicatief.  
  De maximale duur van de Overeenkomst zal 2 jaar zijn. Wanneer er sprake is van een project, loopt de Overeenkomst van rechtswege af als de projectactiviteiten voor het desbetreffend project zijn geëindigd. 

  Functieomschrijving
  De senior functioneel SharePoint consultant is de bouwer van het SharePoint projectteam. Hij vertaalt de functionele behoeftes naar het ontwikkelen van sites, apps en solutions op de SharePoint farm. SharePoint wordt onder meer ingezet voor het ontsluiten van legacy systemen en databases. Hiervoor wordt Nintex Workflow & Forms gebruikt en de BCS ingezet. De consultant is verantwoordelijk voor het inrichten van processen en het technisch uitdenken hiervan. Tevens kan de consultant ingezet worden voor het inrichten van SharePoint FARMS technische ontwerpen van de SharePoint architectuur en advies architectuur. 
  De consultant adviseert tevens de Projectleider over de wenselijke teamsamenstelling die past bij de gewenste invoeringsstrategie en is de drijvende kracht van het implementatieteam: weet de teamleden en medewerkers te activeren, is pragmatisch, systematisch en stuurt aan op resultaten. De kracht van de consultant is het vertalen van de behoefte van de eenheden en teams naar concrete oplossingen. De consultant brengt de verschillende belangen en behoeftes op één lijn, met als doel het effectief implementeren van het systeem.

  Project of reguliere taak
  De SharePoint werkzaamheden zijn reguliere werkzaamheden binnen het Defensie IT domein van de KMar. De werkzaamheden worden uitgevoerd in meerdere zelfstandige SharePoint projecten.

  Eisen (knock- out) 
  1. Minimaal 16 uur per week beschikbaar 
  2. Ten minste vijf jaar ervaring als functioneel consultant voor SharePoint 2013 en gecertificeerd MCTS Microsoft SharePoint 2010, Configuring of een recentere SharePoint MCTS certificering 
  3. Minimaal vijf jaar ervaring met Microsoft Office applicaties en document management toepassingen op SharePoint 2010 en 2013, waarvan ten minste drie jaar SharePoint 2013 ervaring
  4. Minimaal vijf jaar ervaring met Microsoft Office applicaties en document management toepassingen op SharePoint 2010 en 2013, waarvan ten minste drie jaar SharePoint 2013 ervaring
  5. Minimaal drie jaar ervaring met het (functioneel) ontwerpen, inrichten en testen van applicaties die gebruik maken van BCS (Business Connectivity Service) en web services zoals databases van Line of Business (LoB) systemen

  Wensen ( maximaal 10 punten te behalen)  
  1. Projectervaring bij de Koninklijke Marechaussee (3 punten)
  2. Ervaring met projecten bij of voor DMO/OPS, JIVC, Dienst ICT Politie/ISC/VTSPN (1 punt indien beantwoord met ja)
  3. Analyseren, ontwerpen en inrichten van business logica in SharePoint (2 punt)
  4. Meer dan 3 jaar aantoonbare kennis van technische infrastructuren en de mogelijkheden en beperkingen op het gebied van: a. SharePoint farms, site collections en services (1 punt) b. PowerShell, scripting en business connectivity service (1 punt) c. Nintex gecertificeerd (2 punten)

  Competenties
  1. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  2. Uitstekende presentatie vaardigheden 
  3. Analytische procesdenker
  4. Politiek sensitief
  5. Ervaren in het documenteren van projecten en het opstellen van handleidingen en gebruikersinstructie

  Eventuele competenties worden getoetst in het toelichtend gesprek.

  Screeningsniveau
  Het vereiste screeningsniveau voor deze functie is D.

  Datum Toelichtend gesprek
  Het voornemen is om eventuele gesprekken op maandag 21 augustus 2017 te houden. 

   


  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100