Vacatures

  Christina van de Kamp

  Junior, Medior & Senior DevOps Engineer.

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Hengelo, Nederland
  Referentie nummer: 24643
  Junior, Medior & Senior DevOps Engineer.

   

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Junior, Medior & Senior DevOps Engineer.

  Passende kandidaten worden direct aangeboden.

   

  Standplaats:        Hengelo

  Max. tarief:          Zo scherp mogelijk

  Omvang:              40 uur per week

  Aanvang:             Zo snel mogelijk

   

  About us
  De organisatie is onderdeel van Information Systems Department (ISD). Binnen Nederland fungeren ze als contactpunt voor alle IT-oplossingen die nodig zijn voor de ingenieursdisciplines in de verschillende business units. Het team bestaat uit System-, Software- en IT-architecten, applicatie- en infrastructuurspecialisten variërend in leeftijd tussen 25 tot 60 jaar.

  Het streven is om, onder invloed van LEAN, DevOps en Continuous Delivery, efficiënte tooling en processen te leveren. Ze verzamelen requirements, testen ze tegen beveiligingsprocedures, ontwerpoplossingen en implementeren ze met zowel de eindgebruiker als met andere ISD-teams. De afdeling is zelfsturend, beheren hun eigen projecten en zijn betrokken bij de laatste IT-ontwikkelingen binnen de organisatie.

  Wat ga jij doen?
  • We zijn bij het team verantwoordelijk voor het volledige scala aan engineering tools en practices in de disciplines van software engineering, systeemtechniek, customer service engineering en test engineering
  • Een breed scala aan complexe, open source-gebaseerde engineering-omgevingen opzetten en onderhouden (van architectuur tot implementatie)
  • Uitbreiden van nieuwe tools en versies in nauwe samenwerking met teams in andere landen
  • Het vertalen van behoeften van interne collega's van engineering afdelingen naar goede oplossingen
   
  Wat verwachten we van jou?
  • Bachelor (HBO) of Master (WO) (Technische) Informatica of IT Service Management
  • In staat zijn om de behoeften van de klanten duidelijk te maken en in staat te stellen ze over te zetten in efficiënte oplossingen
  • Interesse in en gevoel met diverse engineering disciplines (bijv. SW continuous integration, requirements engineering, systeem engineering, test engineering)
  • Vloeiend in het Nederlands en Engels (zowel geschreven als mondeling)

  We zijn zowel op zoek naar junior medewerkers als medewerkers met ervaring. Je moet een goede teamspeler zijn en goede communicatieve vaardigheden hebben. Deze baan is zeker interessant voor recente afgestudeerden die veel willen leren, als medior- en senior medewerkers die hun kennis en ervaring breed in willen zetten. Kennis en ervaring met programmeren (in o.a. Java of Puppet) is een pré, maar geen verplichting.
  Binnen de organisatie zijn er uitstekende mogelijkheden voor training en ontwikkeling (ondersteund door de University). Zeker voor de junior DevOps Engineer worden de  eerste maanden van de baan gebruikt voor learning on the job. Er zijn ook veel kansen voor toekomstige stappen (zowel nationaal als internationaal).
   
  Arbeidsvoorwaarden
  We zoeken zowel medewerkers op junior-, medior- als senior niveau. Voor de medior- en senior-medewerkers zijn we zowel geïnteresseerd in detachering als in deta-vast constructies, voor de junioren zijn we alleen geïnteresseerd in deta-vast constructies.


  Verwante groepen

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100