Vacatures

  Christina van de Kamp

  Senior JAVA developer

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Den Haag
  Referentie nummer: 24699
  Senior JAVA developer

   

   

  Wij zijn op zoek naar een Senior Java Developer met PKI kennis en ervaring voor 36 uur in de week in Den Haag. Startdatum is 9 oktober aanstaande, inzet tot en met 31 december, met optie op verlenging voor 1 jaar.

   

  Opdrachtgegevens

  Het BSNk is een voorziening in ontwikkeling. Het bevindt zich nu in overgang van project naar lijnorganisatie. De eerste versie draait in een productie-pilot, de tweede versie is in ontwikkeling bij de leverancier en volgt medio 2018.

  De productie-pilot dient verder te worden ontwikkeld en er wordt van de java ontwikkelaar verwacht dit deel op zich te nemen. De rol van ontwikkelaar is nog niet vertegenwoordigd in het team, alleen bij de leverancier die nog druk bezig is met de potentiele opvolger van de productie-pilot. BSNk wil graag het eigen team versterken met ontwikkelvaardigheden.

  De ontwikkelaar komt daarom niet in een gespreid bedje. Van hem of haar wordt verwacht dat ze kennis en ervaring meebrengt om de voorziening verder te ontwikkelen, samen met (nieuwe) collega-Java ontwikkelaars. Daarnaast zijn er ervaren technisch applicatie beheerders, ketenbeheerders en testcollega’s die bij de ontwikkeling kunnen ondersteunen

  Het BSNk is een voorziening in ontwikkeling. Het bevindt zich nu in overgang van project naar lijnorganisatie. De eerste versie draait inmiddels in een productie-pilot, de tweede versie is in ontwikkeling en volgt medio 2018. Voor de doorontwikkeling van de productie-pilot is BSNk op zoek naar een Senior Java Developer.

  Omschrijving voor Senior Java Developer

  Naast gedegen technisch kennis moet de persoon ook communicatieve kwaliteiten hebben én ervaring met het werken in een Agile-omgeving. De kandidaat is daarnaast een ervaren ontwikkelaar met een gedegen technische achtergrond die gewend is in een multidisciplinair team te opereren en in staat is vanuit zijn technische en inhoudelijke kennis verschillende activiteiten te kunnen uitvoeren, zoals ontwerp, technisch onderzoek c.q. analyse, onderhoud en ontwikkeling van de systemen.

  De kandidaat beschikt daarom over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en een goede technische ondergrond in het gebruik van de gevraagde methoden en technieken. De kandidaat dient een grote mate van zelfstandigheid te hebben met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn activiteiten.

  Eisen voor Senior Java Developer

  De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar relevante en courant werkervaring met het ontwikkelen van complexe (enterprise) softwaresystemen in Java EE 7 (Java Enterprise Edition.

  Redhat Enterprise Linux en of CentOS met JBoss EAP 7.

  Binnen het team verwachten wij van onze java ontwikkelaar een proactieve instelling.

  De ontwikkelaar werkt zelfstandig, heeft zelflerend vermogen en de wil om uit te zoeken hoe dingen werken.

  Onze nieuwe collega is betrouwbaar, snel van begrip, analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht. Hij/zij voelt zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen die aan hem/haar zijn toevertrouwd. Is stressbestendig en komt gemaakte afspraken na. Public Key Infrastrure (CA, CRL, Certificaten) i.c.m. versleutelde en of digitaal ondertekende berichten;

  Heeft ervaring met het werken volgens Scrum-methodiek.

  Wensen

  ontwikkelaar werkt zelfstandig, heeft zelflerend vermogen en de wil om uit te zoeken hoe dingen werken. Onze nieuwe collega is betrouwbaar, snel van begrip, analytisch, pragmatisch en oplossingsgericht. Hij/zij voelt zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen die aan hem/haar zijn toevertrouwd. Is stressbestendig en komt gemaakte afspraken na.

  Het ontwikkelen van complexe webservices in Java EE 7 (JAX-WS, JAXRS).

  Berichtuitwisseling op basis van SOAP en SAML.

  Het ontwikkelen volgens design-patterns en ontwerpprincipes.

  Kwaliteitsgericht ontwikkelen (ISO25010) en kennis van de actuele OWASP top 10; Angular

  Ervaring met complexe omgevingen (binnen de (Rijks)overheid). Goede communicatieve vaardigheden;


  Verwante groepen

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100