Vacatures

  Christina van de Kamp

  Technisch Architect

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: Woerden
  Referentie nummer: 24711
  Technisch Architect

   

  Hierbij een aanvraag voor een Technisch Architect 


  Omschrijving opdracht:
  De klant voert een digitaliseringsstrategie waarbij het leveren van informatieproducten aan de markt centraal staat. Het snel kunnen ontwikkelen van nieuwe (en waar nodig maatwerk-)producten is daarbij randvoorwaardelijk. Daarom is het nodig om veranderingen door te voeren in het ICT-landschap. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Het programma Kern Gezond draagt zorg voor toekomstvastheid van het Handelsregister-domein. Voor de nabije toekomst voorzien we in een omnichannel benadering. Zo is het mogelijk om iedere gewenste functionalisteit in 1 of meerdere kanalen aan te bieden. De processen zijn in staat om te kunnen wisselen naar een ander kanaal op het moment dat dit nodig is. De gebruiker heeft een éénduidige ervaring over de verschillende kanalen heen. Het technologisch platform voorziet hiering. De kandidaat zal binnen dit programma op tijdelijke basis als technisch architect werkzaam zijn. 

  Wat ga je doen?
  Je geeft vorm aan een slimme en samenhangende business-, data- en applicatiearchitectuur voor het via diverse kanalen ontsluiten van het Handelsregister domein naar verschillende afnemersgroepen (omnichannel). Daarmee lever je een belangrijke bijdragen aan het succes van het Programma Kern Gezond. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en collega-architecten. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in een gedragen oplossing. Je kunt makkelijk schakelen tussen meerdere thema's en weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken. Je weet concepten en standaarden te documenteren en te presenteren. Je hebt ervaring met en visie op gebruikersinteractie en user interface platform technologieën.

  Duur opdracht: 1 jaar
  Aantal uren per week: 40
  Standplaats: Woerden

  De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk. 

   


  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100