Vacatures

  Christina van de Kamp

  LinuxBeheerder

  Status: Gesloten
  Categorie: Tijdelijke vacatures
  Door Christina van de Kamp
  Locatie: leeuwarden
  Referentie nummer: 24819
  LinuxBeheerder

   

  Wij zijn op zoek naar een Linux Beheerder voor 36 uur in de week in Leeuwarden. Start per 1 januari 2018, inzet tot en met 31 december 2018, met optie op verlenging.

  Opdrachtgegevens

  DeICT-organisatie heeft een interne schil met de mogelijkheid flexibel bij te schakelen.Het CJIB werkt met DevOps-teams. Zij ontwikkelt en beheert hoogwaardige (ICT) producten. Inhoudelijk werkt de ICT afdeling binnen CJIB met verschillende teams aan specifieke technische oplossingen. De afdeling werkt met Linux & Windowsbesturingssystemen, VMwareoplossingen, een complexe SOA-omgevingen een veilige toegang binnen en buiten CJIB (o.a. door ‘securitybydesign’). Als ontwikkelomgevingen werkt de ICT afdeling veel met Java en Oracle/OracleeBS met Oracle en Postgress als onderliggende databases. Qua tooling werkt ze o.a.met BPMN, Atlassian,diverse Continuous Delivery tools, Tosca, GIT, Sonar.

  Daarnaast werkt CJIB aan een toekomst in de cloud. De ICT afdeling van CJIB werkt met een visueel jaarplan,voor 2017 heeft deze de naam ‘invICTus’gekregen. InvICTus bestaat hoog over uit:

  - 4 kernwaarden: Samenwerken, Durf, Betrouwbaar, Continu Verbeteren;

  - 5 speerpunten: 100% Uptime, 3 weken cycletime, 10% Cloud, Eenvoudige toegang, Duurzame Inzetbaarheid Medewerkers;-

  - 5 pijlers: Agile, DevOps, Continuous Delivery, Security, ITIL.Het besturen van het visueel jaarplan gebeurt via een OBEYA room.

   

  Omschrijving voor Linux Beheerder

  Ervoor zorgen dat er geen werkzaamheden blijven liggen door het oppakken van incidenten en activiteiten uit topdesk. Ervoor zorgen dat alle bestaande systemen naar behoren blijven werken door de uit monitoring geconstateerde bevindingen op te lossen. LCM toepassen op alle tooling in beheer.

  Tijdelijke ondersteuning dagelijks beheer van Linux RHEL(5,6,7). Primaire Taak, het oppakken van dagelijkse linux beheer taken die zich voordoen voor het team Midrange en het team Continuous Delivery.

  Secundaire taken: 1. het oppakken van incidenten en activiteiten uit topdesk. 2. 2e lijns beheer Continuous Delivery. 3. het oppakken van userstories uit Jira. 4. Ondersteuning dba'ers en tabbers. 5. Monitoren van Linuxservers en daarop tijdig acteren. 5. Beheer en ontwikkeling van de Continuous Delivery Tooling.

   

  Eisen voor Linux Beheerder

  Knock outs

  Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

  HBO werk- en denkniveau (aantoonbaar)

  Minimaal 5 jaar ervaring met RHEL 5/6/7

  Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met scriptingtalen zoals (Bash,Python,Ruby,Puppet,JSON,YAML,JAVA)

  Certificering als RHCE 5/6/7

  Minimaal 3 jaar ervaring met het beheren van Atlassian tooling en Continuous Delivery tooling (zoals Sonar, Nexux, GIT en Bamboo)

  Certificaat Linux (RHCE)

  Wensen

  Kennis en ervaring met Continuous Delivery Tooling

  Ervaring met Oracle en Postgress


  Verwante groepen

  Contactgegevens

  NetCare B.V.
  Geldropseweg 8B
  5731 SG Mierlo

  Recruitment
  Christina van de Kamp
  Mail me
  0492-430100